"מהחממה לצלחת" הינו אירוע קולינרי ייחודי המתקיים ביישובי הערבה, זו השנה החמישית. גם השנה ננצח על החממות והצלחות בכל הערבה, ממושב עידן שבצפון ועד קיבוץ אילות שבדרום. בכל נקודה על מפת הערבה תוכלו ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית מתוצרת מקומית.
אירועי "מהחממה לצלחת" יתקיימו לאורך סוף שבוע אחד בין התאריכים 20-22/2/2025
האירוע יתקיים במוקדים ומתחמים שונים ברחבי הערבה ויציע מנעד רחב של מטבחי פופ אפ בתוך המרחב החקלאי תוך שימוש בחממה כמקום אירוח, סיורים חקלאים והדרכות, קטיף עצמי, שיתוף מסעדות ובתי עסק שונים, מתחמי אומנות וגלריות ועוד.
מטבחי פופ אפ
סיורים והדרכות
מסעדות ובתי עסק
אומנות וגלריות
הערבה הינה מעצמה חקלאית חדשנית, מתפתחת ומתקדמת המייצרת למעלה מ50% מהתוצרת החקלאית של מדינת ישראל לייצוא ולשוק המקומי.
אירועי "מהחממה לצלחת" הם הזדמנות מעולה לחגוג את הקולנריה המקומית המתבססת על תפריטים המשלבים תוצרת חקלאית מקומית טרייה ואיכותית לצד מגוון פעילויות לזוגות, בודדים ומשפחות.
אירועי ״מהחממה לצלחת״ בהפקת מחלקות תיירות של מועצה אזורית הערבה התיכונה ומועצה אזורית הערבה הדרומית ובסיוע שותפים יקרים: