אודות

"מהחממה לצלחת" הינו אירוע קולינרי ייחודי המתקיים ביישובי הערבה, זו השנה החמישית. גם השנה ננצח על החממות והצלחות בכל הערבה, ממושב עידן שבצפון ועד קיבוץ אילות שבדרום. בכל נקודה על מפת הערבה תוכלו ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית מתוצרת מקומית.

אירועי "מהחממה לצלחת" יתקיימו לאורך סוף שבוע אחד בין התאריכים 20-22/2/2025

האירוע יתקיים במוקדים ומתחמים שונים ברחבי הערבה ויציע מנעד רחב של מטבחי פופ אפ בתוך המרחב החקלאי תוך שימוש בחממה כמקום אירוח, סיורים חקלאים והדרכות, קטיף עצמי, שיתוף מסעדות ובתי עסק שונים, מתחמי אומנות וגלריות ועוד.

מטבחי פופ אפ

סיורים והדרכות

מסעדות ובתי עסק

אומנות וגלריות

הערבה הינה מעצמה חקלאית חדשנית, מתפתחת ומתקדמת המייצרת למעלה מ50% מהתוצרת החקלאית של מדינת ישראל לייצוא ולשוק המקומי. אירועי "מהחממה לצלחת" הם הזדמנות מעולה לחגוג את הקולנריה המקומית המתבססת על תפריטים המשלבים תוצרת חקלאית מקומית טרייה ואיכותית לצד מגוון פעילויות לזוגות, בודדים ומשפחות.

אירועי ״מהחממה לצלחת״ בהפקת מחלקות תיירות של מועצה אזורית הערבה התיכונה ומועצה אזורית הערבה הדרומית ובסיוע שותפים יקרים:

תוכניה 2025

בואו לגלות מה בתוכנית השנה!

איפה לנים?

פרטים על חדרי אירוח וצימרים במגוון רמות וסגנונות

אטרקציות וטיולים

מחפשים עוד אטרקציות תיירות וטיולים בזמן שהותכם בפסטיבל?

האירועים שלנו

מהחממה לצלחת, מה היה לנו? תוכניות מהעבר וההווה!

כתבו עלינו

אירועי מהחממה לצלחת בשנים הקודמות

ידיעות אחרונות | אמיר קמינר

ירחון משוב | פסטיבל 2024

ידיעות אילת | כתבה של עזרא ארבלי

מסלול | כתבה של אמיר קמינר

״לאישה״ | כתבה של צביקה בורג

ירחון משוב | פסטיבל 2023

ערוץ 12 | כתבה של תמיר סטיינמן

מעריב השבוע | כתבה של משה כהן

ידיעות אילת | מדור עיניים שלי

הצצה קצרה לפסטיבל

הצצה קצרה לפסטיבל

תודה לשותפים שלנו

אירועי חממה לצלחת מופק ע"י מחלקת תיירות של החברה לפיתוח ולבניין בערבה בסיוע שותפים יקרים

דילוג לתוכן